ΗΠΑ: «Ο κουλουρτζής του Πάγκαλου ήταν πράκτοράς μας»

ΗΠΑ: «Ο κουλουρτζής του Πάγκαλου ήταν πράκτοράς μας»

ΗΠΑ: «Ο κουλουρτζής του Πάγκαλου ήταν πράκτοράς μας»

Με ειδικά σουσάμια-πομπούς, που ξέμεναν από το κουλούρι του Θόδωρου Πάγκαλου, παρακολουθούσαν οι αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες τον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών, σύμφωνα με νέα αποκάλυψη-βόμβα.

Σύμφωνα με τις ανατριχιαστικές δηλώσεις ειδικού πράκτορα της αμερικάνικης πρεσβείας, στρατολογημένος μικροπωλητής κουλουριών Θεσσαλονίκης έμπαινε κάθε πρωί στο γραφείο του Θόδωρου Πάγκαλου και άφηνε με τρόπο, μαζί με το κουλούρι, σουσάμια-πομπούς καθώς και έγγραφα που περιείχαν δήθεν συνομιλίες του Αμερικάνου πρεσβευτή!

«Ήταν διασκεδαστικό να του στέλνουμε κάθε πρωί με τον κουλουρτζή, δήθεν απομαγνητοφωνημένους διαλόγους και να ακούμε μετά τις αντιδράσεις του», δήλωσε ο Αμερικανός πράκτορας. «Εξάλλου, ξέραμε ότι προσπαθούσαν να μας παρακολουθήσουν, γιατί τους παρακολουθούσαμε», συμπλήρωσε.

Πάντως, σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι παρακολουθήσεις σταμάτησαν όταν, κάποια στιγμή, ο Θόδωρος Πάγκαλος, μάζεψε με το δάχτυλο τα σουσάμια που είχαν περισσέψει και τα έφαγε, καταστρέφοντας έτσι τον υπερσύγχρονο πομπό.

Τέλος, η ηγεσία του Υπουργείου Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση, διαψεύδοντας ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας μας, καταγράφουν διαλόγους ξένων πρεσβευτών, διότι οι Έλληνες πράκτορες έχουν διοριστεί -ως επί τω πλείστον- με πλαστά lower και, ως εκ τούτου, τα αγγλικά τους δεν είναι τέτοιου επιπέδου.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα).

email
Πηγή άρθρου: protagon.gr