Προσωρινές ρυθμίσεις κυκλοφορίας από την Αστυν. Διευθ.Κεφ/νίας

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Αστυνομική Διεύθυνση Κεφ/νίας

Απόφαση για περιορισμό της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων σε μία μόνο λωρίδα κυκλοφορίας στην Επαρχιακή Οδό Αργοστολίου-Πόρου και συγκεκριμένα από την διασταύρωση της με τον κόμβο της ΒΙ.ΠΕ μέχρι και την διασταύρωση της με την Παραλιακή Οδό (τριγωνικός κόμβος πλησίον Κλειστού Γυμναστηρίου Αργοστολίου), λόγω εργασιών στο σημείο (κατασκευή αγωγού ομβρίων υδάτων) για το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 17-9-2012 έως και την Τρίτη 25-9-2012.

Κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα  το τμήμα αυτό της οδού θα μονοδρομηθεί και θα χρησιμοποιείται μόνο από τα οχήματα που κινούνται με κατεύθυνση από Αργοστόλι προς Πόρο.

Τη πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων στο συγκεκριμένο  τμήμα της  οδού, την Παρασκευή 21-9-2012.

Η  Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Κεφαλληνίας ,προς την οποία κοινοποιείται η παρούσα, παρακαλείται για την τοποθέτηση και  αφαίρεση των αναγκαίων πινακίδων (ρυθμιστικών –πληροφοριακών) οδικής σήμανσης.

Οι  παραβάτες της παρούσας αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις  διατάξεις  του άρθρου  52  παράγραφο  8  του Ν2696/99 « Περί Κώδικα  Οδικής  Κυκλοφορίας »  όπως  τροποποιήθηκε  με  τον  Ν. 3542 / 2007 ( ΦΕΚ  50/Α΄).

email
Πηγή άρθρου: κ