Εκαψαν το πολιτικό γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

Εκαψαν το πολιτικό γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

Εκαψαν το πολιτικό γραφείο του Μ. Βαρβιτσιώτη

Επιδρομή κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη στο κέντρο της Αθήνας. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ισόγειο στην οδό Γενναδίου 3, πίσω από τον ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο κέντρο της Αθήνας, καταστράφηκε ολοσχερώς.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, επτά άτομα με κουκούλες εισέβαλαν το βράδυ της Τετάρτης στο γραφείο όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν δύο άτομα. Αφού τους υποχρέωσαν να βγουν, περιέλουσαν τον χώρο με εύφλεκτο υλικό και έβαλαν φωτιά. Η πυρκαϊά κατασβέστηκε από τις δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Δήλωση Μ.Βαρβιτσιώτη

«Η άνανδρη και τρομοκρατική επίθεση, όπως η σημερινή, από κουκουλοφόρους στο πολιτικό μου γραφείο στο κέντρο της Αθήνας, ενώ ήταν μέσα συνεργάτες μου, εμπεριέχει ξεκάθαρα πολιτικά χαρακτηριστικά. Τέτοιες ενέργειες είναι καταδικαστέες, από όπου και αν προέρχονται. Θέτουν σε κίνδυνο τη Δημοκρατία και τους πολίτες» δήλωσε ο Μ.Βαρβιτσιώτης.

«Σε ό,τι με αφορά δε με πτοούν. Με δυναμώνουν, ώστε να συνεχίσω να υπηρετώ τη Δημοκρατία , τους Πολίτες και την Πατρίδα μου. Ευχαριστώ την Ελληνική Αστυνομία και το Πυροσβεστικό Σώμα για την έγκαιρη και άμεση επέμβασή τους» συμπλήρωσε ο υπουργός Ναυτιλίας.

Ανακοίνωση της ΝΔ

«Καταδικάζουμε με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την αποψινή εμπρηστική επίθεση από κουκουλοφόρους στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού και Βουλευτή της ΝΔ κ. Μ. Βαρβιτσιώτη. Κάθε απόπειρα τρομοκράτησης θα πέσει στο κενό», αναφέρει ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας.

Σίμος Κεδίκογλου

Με αφορμή την εμπρηστική επίθεση στο Πολιτικό Γραφείο του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Καταδικάζουμε σφοδρότατα τη βίαιη εισβολή κουκουλοφόρων και τον εμπρησμό του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη. Οι θιασώτες του τρόμου και της βίας έχουν εναντίον τους το σύνολο της κοινωνίας μας.
Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και δεν τρομοκρατείται».

ΣΥΡΙΖΑ

«Η σημερινή εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του κ. Βαρβιτσιώτη είναι μια απόλυτα καταδικαστέα πράξη. Τέτοιου είδους ενέργειες αντικειμενικά συμβάλουν στην ενδυνάμωση του φαύλου κύκλου της βίας, του αυταρχισμού και της καταστολής» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΑΡ

Η Δημοκρατική Αριστερά, επίσης, «καταδικάζει την επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και τις βιαιότητες εις βάρος των συνεργατών του. Τέτοιου είδους επιθέσεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να πυροδοτούν εντάσεις και να τροφοδοτούν τον κύκλο της βίας».

ΑΝΕΛ

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «καταδικάζουν την εμπρηστική επίθεση στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Ναυτιλίας κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, όπως καταδικάζουν και κάθε μορφή βίας».

ΚΚΕ

Το ΚΚΕ. τέλος, «καταδικάζει την εμπρηστική επίθεση εναντίον του πολιτικού γραφείου του M. Βαρβιτσιώτη. Αυτές οι ενέργειες δημιουργούν σοβαρά ερωτηματικά για τους σκοπούς και τους στόχους που υπηρετούν».

email
Πηγή άρθρου: tovima.gr