Βρέθηκε ο μικρός Άλεξ;

Ο μικρός Άλεξ

Ο μικρός Άλεξ

Νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες είδαν το φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του μικρού Άλεξ, οκτώ χρόνια μετά τη δολοφονία και την εξαφάνισή του, οι οποίες δίνουν ελπίδες στη μητέρα του.

Το βράδυ της Παρασκευής, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» φιλοξένησε τη μαρτυρίας του εκταφέα του χωριού Ραψομανίκη Ημαθίας που βρίσκεται κοντά στη Βέροια.

Όπως δήλωσε ο μάρτυρας, πριν τέσσερα χρόνια ανακάλυψε το σκελετό ενός νεαρού ατόμου χωρίς ρούχα και φέρετρο. Ο ίδιος ενημέρωσε τον εκκλησιαστικό επίτροπο, αλλά όχι την Αστυνομία. Αμέσως μετά έθαψε τα οστά σε άλλο σημείο του νεκροταφείου, βάζοντας ένα σημάδι.

Στο σημείο βρέθηκε και η μητέρα του άτυχου παιδιού Νατέλα με το σύζυγο της. Έπειτα από μαραθώνιο επαφών με φορείς, έγινε δεκτό το αίτημα της για εκταφή και μάλιστα με τη μορφή του κατεπείγοντος. Η μητέρα περιμένει με αγωνία να γίνει η εκταφή και εξέταση DNΑ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα οστά ανήκουν στον Άλεξ.

Παράλληλα, στη χθεσινή εκπομπή μίλησε και ένας εκ των πέντε εμπλεκομένων στην υπόθεση.

Διηγήθηκε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη εκείνο το απόγευμα στις 3 Φεβρουαρίου του 2006. Μίλησε για τον τρόπο που οι πέντε κορόιδευαν, απειλούσαν και χτυπούσαν τον Άλεξ, αλλά και για την τραγική στιγμή που έχασε τη ζωή του εξαιτίας τους. Περιέγραψε πως σκούπισαν το αίμα στα σκαλιά μετά από το χτύπημα, πως πέταξαν στα σκουπίδια τα γυαλιά του παιδιού, πως μετέφεραν το πτώμα του στο ακατοίκητο σπίτι και πως μετά το άφησαν στο ποτάμι της Μπαρμπούτας.

email
Πηγή άρθρου: newpost.gr