Δημοτική Αγορά Αργοστολίου: Φρέσκα προϊόντα, ακριβά ενοίκια

Δημοτικη Αγορα Αργοστολιου

Δημοτική Αγορά Αργοστολίου.Φωτογραφία: sppantelios.blogspot.com

Ένα θέμα που καίει εδώ και μήνες τους παραγωγούς της Δημοτικής Αγοράς Αργοστολίου πρόκειται να συζητηθεί την ερχόμενη Τρίτη, 30 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Συμβούλιο Κεφαλονιάς.

Πρόκειται για τη μείωση των ενοικίων που έχουν ζητήσει οι παραγωγοί από το Δήμο λόγω της οικονομικής κρίσης και της μειωμένης ζήτησης των προϊόντων τους.

Οι παραγωγοί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν εδώ και μήνες στο ενοίκιο που είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν στο Δήμο ενώ κάποιοι χρωστούν ήδη αρκετά ενοίκια. Έχουν παράπονα από το δήμαρχο, Αλέξανδρο Παρίση, ο οποίος τους είχε υποσχεθεί μείωση των ενοικίων αλλά και από τη γενικότερη στάση του Δήμου σε ότι έχει να κάνει κυρίως με την προώθηση και διαφήμιση των προϊόντων τους.

Στη δημοτική αγορά (απέναντι από τα ΚΤΕΛ), ειδικά τους τελευταίους μήνες, μπορεί κάποιος να βρει φρέσκα τοπικά προϊόντα εποχής σε πολύ καλές τιμές, οι οποίες μάλιστα πολλές φορές είναι και… διαπραγματεύσιμες. Έχει τύχει αρκετές φορές να βρίσκουμε προϊόντα πιο φθηνά ακόμη και από τα σούπερ μάρκετ ενώ η ποιότητα των προϊόντων είναι τις περισσότερες φορές σαφώς ανώτερη.

email
Πηγή άρθρου: kefalonitikanea.gr