Ευχαριστήρια της AEGEE-Πειραιά προς τον Δήμο Κεφαλλονιάς

AEGEE-Πειραιά

AEGEE-Πειραιά

Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την άψογη φιλοξενία που μας παρείχατε για ακόμη μία φορά στο νησί σας, καθώς τόσο οι καθημερινές μεταφορές αλλά και η υποστήριξη που μας προσφέρατε συνέβαλαν ουσιαστικά  στην επιτυχία του Θερινού μας Πανεπιστημίου.

Η AEGEE-Πειραιάς ακολουθώντας το ίδιο πλαίσιο μ’ αυτό των περασμένων χρόνων, ως τοπικό παράρτημα της οργάνωσης, ανέλαβε από 19 Ιουλίου έως 2 Αυγούστου 2012 τη διοργάνωση ενός Θερινού Πανεπιστημίου, με θέμα την εκμάθηση της ελληνικής γαστρονομίας, των ελληνικών χορών και γενικότερα του ελληνικού πολιτισμού, με τη συμμετοχή 35 φοιτητών από όλη την Ευρώπη και 10 ελλήνων φοιτητών.

Το όλο πρόγραμμα στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία και όλοι οι συμμετέχοντες ικανοποιήθηκαν από την διοργάνωση της AEGEE-Πειραιάς, αφού χάρη σε εσάς επισκεφθήκαμε πολλές παραλίες και όμορφα χωριά και μέρη του νησιού σας (λιμνοσπήλαιο Μελισσάνης κ.α) , αλλά και  δώσαμε το παρόν σε διάφορες πολιτιστικές και παραδοσιακές εκδηλώσεις (γιορτές χορού,κρασιού κ.α). Εκτιμώντας βαθύτατα την υποστήριξη που μας προσφέρατε, η AEGEE-Πειραιάς σας ευχαριστεί θερμά για την ουσιαστική συμβολή σας.

Η AEGEE-Πειραιάς, μετά από 15 χρόνια ύπαρξης και δράσης, θα συνεχίσει το έργο της για προώθηση της έννοιας της Ευρωπαϊκής Συνείδησης και της συνεργασίας στην  ευρωπαϊκή νεολαία, πάντα αποκλειστικά από νέους εθελοντές. Στην συνεχή της αυτή  πορεία θα υπολογίζει και θα ελπίζει ξανά στην υποστήριξή σας. Αποχωρούμε χαρούμενοι και με την ελπίδα ότι, όπως και όλα τα προηγούμενα χρόνια, θα επανέλθουμε.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας εκφράζουν ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τoν Δήμο Κεφαλλονιάς, τον Δήμαρχο κ.Α.Παρίση, τον Α/Δήμαρχο κ.Ε.Κεκάτο και τον Προϊστάμενο της Δ.Ε.Λειβαθούς κ.Α.Μινέτο.

 

 

email