Στην Ιθάκη ο Περιφερειάρχης κ.Σπύρου

Σαρδελη-Σπύρου-Μαλακάσης στον Πισαετό

Σαρδελη-Σπύρου-Μαλακάσης στον Πισαετό

Περιοδεία στην Ιθάκη έκανε, την περασμένη Παρασκευή, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Σπυρίδων Σπύρου, συνοδευόμενος από τους θεματικούς Αντιπεριφερειάρχες, Σμαράγδα Σαρδελή και Γιάννη Μαλακάση.

Κατά την παραμονή του στο νησί του Οδυσσέα, ο κ. Σπύρου επισκέφτηκε τον αρχαιολογικό χώρο στη θέση «Άγιος Αθανάσιος», όπου εικάζεται ότι βρίσκεται το παλάτι του Ομηρικού ήρωα και είδε από κοντά τις ανασκαφές που έχουν γίνει, δηλώνοντας ότι πρέπει να ολοκληρωθούν και να καταστεί ο χώρος επισκέψιμος, ως σημείο αναφοράς του Ιόνιου χώρου.

Επίσης, ο Περιφερειάρχης είχε συνάντηση με κατοίκους στο Βαθύ της Ιθάκης, στο Επαρχείο, όπου είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα που του έθεσαν και να τους ενημερώσει για έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη στο νησί.

Συζήτηση με κατοίκους είχε ο κ. Σπύρου και στις Φρίκες, όπου του παρουσίασαν το πρόβλημα με την πλωτή προβλήτα, ενώ επίσκεψη έκανε και στον «Πίσω Αετό», όπου έχει ξεκινήσει το έργο του λιμανιού και έχει – προσωρινά – διακοπεί, μέχρις ότου γίνουν οι απαραίτητες διευθετήσεις με τον εργολάβο.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaTodayTeam