Στο Δημαρχιακό Μέγαρο η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στο Δημαρχιακό Μέγαρο η αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς Αλέξανδρος Παρίσης υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο την αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός που επισκέφθηκε την Κεφαλονιά μεταφέροντας την γενναία δωρεά του Προέδρου της ομάδας Β. Μαρινάκη των 500.000 ευρώ ώστε να επισκευασθούν σχολικές μονάδες του νησιού που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς.

Την αποστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός αποτελούσαν οι: Κριστιάν Καρεμπέ (Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης), Γρηγόρης Γεωργάτος (Γενικός Αρχηγός της Διεύθυνσης Ακαδημίας του Ολυμπιακού), Κώστας Καραπαπάς (Διευθυντής Επικοινωνίας), Βασίλης Τοκάκης (Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης), Βαγγέλης Μεσσάρης (Διευθυντής Προμηθειών) και Κατερίνα Μυλωνά (Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων), ενώ μαζί τους είναι και ο Ισπανός ποδοσφαιριστής των “ερυθρολεύκων”, Μιγκέλ Τόρες.

Ο Δήμαρχος Κεφαλλονιάς σε σύντομο χαιρετισμό του και εκ μέρους όλων των Κεφαλονιτών εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την προσφορά καθώς επίσης και την ελπίδα η κίνηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου Β. Μαρινάκη να βρει και αλλού μιμητές.

Στην συνέχεια συνόδευσε την αντιπροσωπεία σε Ληξούρι και Αργοστόλι όπου και μοίρασαν ρούχα και δώρα της ομάδας στα παιδιά .

Σε όλα τα μέλη της αντιπροσωπείας δόθηκε ένα εικόνισμα με τον πολιούχο του νησιού Άγιο Γεράσιμο.

email