Εξιχνιάστηκε η απαγωγή 26χρονου, η αγωνία όμως για την οικογένεια παρατείνεται

Ελληνική Αστυνομία

Ελληνική Αστυνομία.

Έξι άνδρες και μία γυναίκα φέρονται να είναι οι δράστες της απαγωγής 26χρονου, τον περασμένο Αύγουστο, από το Διακοφτό. Παρά το γεγονός ότι οι Αρχές κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση, ο 26χρονος αγνοείται.

Όπως ανακοινώθηκε από την Ασφάλεια Αττικής, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, με τη συνδρομή και της ΕΥΠ.

Οι επτά συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ, συνεχίζεται η έρευνα για τον εντοπισμό του απαχθέντος, ο οποίος δεν έχει ακόμα βρεθεί, για αυτό εκφράζονται φόβοι για τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά από την Αστυνομία, στις 10 Αυγούστου, άγνωστο άτομο τηλεφώνησε στην μητέρα του 26χρονου, αναφέροντας πως έχουν απαγάγει το γιο της και απαίτησε ως «λύτρα» το χρηματικό ποσό των 620 χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να τον αφήσουν ελεύθερο, απειλώντας παράλληλα για τη ζωή του.

Την προηγούμενη ημέρα ο 26χρονος, ενώ βρισκόταν με τη μητέρα του στο Διακοφτό Αχαΐας, είχε αναχωρήσει με το αυτοκίνητό του για το Αίγιο, όπου κάποιος του είχε κλείσει ραντεβού.

Εκεί τον απήγαγαν και επικοινώνησαν για λύτρα, ενώ υπέδειξαν και το σημείο που είχαν αφήσει το αυτοκίνητο του νεαρού, στο Παλαιό Φάληρο, όπου και βρέθηκε.

Ακολούθησαν τηλεφωνικές επικοινωνίες των δραστών με τη μητέρα του απαχθέντος, ενώ η τελευταία επικοινωνία έγινε στις 17 Αυγούστου.

Τα λύτρα όμως δεν καταβλήθηκαν, για αυτό, όπως προέκυψε, οι δράστες, αφού δεν κατάφεραν να πάρουν χρήματα σχεδίαζαν να απαγάγουν την μητέρα του 26χρονου.

Εξεταζόμενοι οι συλληφθέντες ομολόγησαν τις πράξεις τους καταδεικνύοντας ως «αρχηγό» της οργάνωσης, τον 71χρονο, φίλο της οικογένειας του απαχθέντος, όμως, δεν είπαν πού βρίσκεται το θύμα της απαγωγής.

email
Πηγή άρθρου: tanea.gr