Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν

Μαντλίν Μακάν

Μαντλίν Μακάν

Νέα στοιχεία για την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν Μακάν, μία υπόθεση που συγκλόνισε την υφήλιο, δημοσιεύονται το Σάββατο στoν κυπριακό Τύπο.

Σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο η αστυνομία διενεργεί έρευνες ύστερα από πληροφορίες ότι η μικρή Μαντλίν εθεάθη στην Αγία Νάπα.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του αρχηγείου αστυνομίας, Αντρέας Αγγελίδης σε δηλώσεις στο κρατικό ραδιόφωνο ανέφερε ότι Βρετανός υπήκοος σε κατάθεσή του στην Αστυνομία υποστήριξε ότι είδε στην Αγία Νάπα ζεύγος Βρετανών με τα τρία παιδιά τους και ότι το ένα έμοιαζε στη μικρή Μαντλίν.

Νωρίτερα είχε γίνει καταγγελία πως η οικογένεια των Βρετανών έφυγε από διαμέρισμα, το οποίο ενοικίαζε, αφήνοντας οικονομικές εκκρεμότητες και ότι έκλεψε διάφορα οικιακά σκεύη.

Εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του ζεύγους και διενεργήθηκαν έρευνες χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί.

Ο κ. Αγγελίδης δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο η πενταμελής οικογένεια να είχε αναχωρήσει από την Κύπρο. Πρόσθεσε ωστόσο ότι οι έρευνες συνεχίζονται και ότι έχει ενημερωθεί η Interpol.

Η Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 από το δωμάτιο ξενοδοχείου, λίγες ημέρες πριν τα τέταρτα γενέθλιά της, στην περιοχή Πράια ντε Λους, όπου η οικογένειά της έκανε διακοπές.

Με εντολή του Βρετανού πρωθυπουργού η υπόθεση παραμένει ανοικτή και οι έρευνες της Σκότλαντ Γιαρντ για τον εντοπισμό του παιδιού συνεχίζονται.

email
Πηγή άρθρου: Newsroom ΔΟΛ