Πολιτιστικό Κάλεσμα από την ΚΕΔΗΚΕ

Πρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης μαζί με τον μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο

Πρόεδρος ΚΕΔΗΚΕ κ. Άγγελος Κωνσταντάκης μαζί με τον μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο

Η Κοινωφελής Επιχ/ση του Δήμου Κεφαλλονιάς συνεχίζει τα πολιτιστικά δρώμενα στο νησί μας και σας προσκαλεί:

Στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Ο Κέφαλος», τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 9.00μμ., στην Ατομική Έκθεση Ζωγραφικής της κ. Ελευθερίας Βερονίκη με θέμα «Περιπλάνηση-Φόρτιση-Απόγνωση». Διάρκεια Έκθεσης: έως και 21/8. Ώρες λειτουργίας: 10.00 – 1.00 & 8.00 – 11.00.

Στα Φαρακλάτα τη Δευτέρα 19 Αυγούστου στις 9.00μμ. η ΚΕΔΗΚΕ & το Αθλητικό Σωματείο «ΕΥΓΕΡΟΣ», σας προσκαλούν να χαρείτε ένα διαφορετικό Κεφαλλονίτικο μουσικοχορευτικό παραδοσιακό «Σεργιάνι στα Φαρακλάτα». Θα ακουστούν παλιά χοροτράγουδα με αυθεντική ορχήστρα και θα συμμετέχουν πολιτιστικοί σύλλογοι του νησιού μας. Υπεύθυνος εκδήλωσης Γεράσιμος Σωτ. Γαλανός.

Την Τρίτη 20 Αυγούστου στο Θεατράκι της Καλιθέας στην Λακήθρα ώρα: 9.00μμ.το Τμήμα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού της ΚΕΔΗΚΕ & η Χορωδία Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ., σε μια ξεχωριστή βραδιά.

Στο Α΄ Μέρος το Τμήμα Κλασικού & Σύγχρονου Χορού της ΚΕΔΗΚΕ. Μας παρουσιάζει το πρόγραμμά του με τίτλο «Εκφραστικά Χορευτικά Κύματα».

Στο Β΄ Μέρος Καλοκαιρινή Συναυλία με την Χορωδία Λειβαθούς της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. υπό την δ/νση του Βασίλη Καλογηρά.

Την Τετάρτη 21 Αυγούστου στην Πύλαρο η ΚΕΔΗΚΕ & η Τοπική Ενότητα Πυλάρου, διοργανώνουν την ΓΙΟΡΤΗ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΩΝ με έκθεση προϊόντων τοπικής παράδοσης και Πυλαρινό παραδοσιακό γλέντι με φαγητό και μουσική. Στον Αύλειο χώρο της Ιεράς Μονής Θεμάτων από τις 7.30μμ.

email