Συνεχίζονται τα “παρατράγουδα” μιας Λιτανείας – Δήλωση κ. Νιφοράτου

Λιτανεία Παναγίας Δραπανιώτισσας

Λιτανεία Παναγίας Δραπανιώτισσας

Μετά από ενημέρωση που είχα από την κα Ελπίδα Κατσαϊτη, Δημοτική Σύμβουλο και Πρόεδρο Λιμενικού Ταμείου Κεφαλλονιάς, για μήνυμα το οποίο δέχτηκε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την κα Χαριτάτου Αριστέα αλλά και αργότερα το μήνυμα αυτό αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα που αρθρογραφεί η συγκεκριμένη κυρία, το οποίο αφορά τη μη μεταφορά της Ιερής Εικόνας Παναγίας Δραπανιώτισσας με το F/B,

διαμαρτύρομαι έντονα και διαψεύδω έντονα τα παρακάτω:

1. Ποτέ δε άκουσα τον κ. Βούτο να αναφέρεται σχετικά με τον καπετάνιο του F/B στις σχέσεις του μαζί μου.

2. Ποτέ ο πλοίαρχος του F/B δε ζήτησε από μένα χίλια (1000,00€) ευρώ για να κάνει το δρομολόγιο το οποίο αναφέρει η κυρία, ότι διατυμπανούσε ο κ. Βούτος., αλλά, απλούστατα , σαν καπετάνιος με ευθύνες δεν αποφάσισε να κάνει αυτό το δρομολόγιο , κάτι που έχει όλο το δικαίωμα – βάσει του Νόμου- να πράξει, προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλεια του πλοίου και των επιβαινόντων.

Επομένως, οι λάσπες ότι ο πλοίαρχος ζήτησε “λάδωμα” ανήκουν σε άλλες εποχές.

3. Δε γνωρίζω κι ούτε με ενδιαφέρει από πού και ποιοί προωθούν αυτές τις προβοκάτσιες. Είναι ντροπή και αίσχος να καπηλεύονται τέτοιες ιερές στιγμές για να επωφεληθούν πολιτικά. Είναι πολύ μικροί.

Τέλος, προσβάλλουν το ναυτικό μας επάγγελμα που έτυχα να είμαι κι εγώ, ότι φθάνουμε στο τέτοιο χαμηλό επίπεδο του “λαδώματος”. Έπρεπε πολύ σοβαρά να σκεφτεί αυτή η κυρία πριν το γράψει ή αφού κάνει τη δημοσιογραφική της έρευνα και όχι να γίνει “παπαγαλάκι”.

Είχα ορκιστεί ότι δε θα απαντούσα σε δημοσίευμα που θα αφορούσε αυτή τη μέρα. Αλλά σε τέτοια αισχρά ψέματα δε μπορείς να αρνηθείς. Ντροπή σας !

Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Αργοστολίου

 κ. Λουκάς Νιφοράτος

Την απάντηση της κ. Αριστέας Χαριτάτου μπορείτε να την διαβάσετε στο http://www.kefaloniatoday.com/koinonika/h-apantisi-sta-deltia-tipou-tou-k-louka-niforatou-83877.html

email