Άστοχη και αδικαιολόγητη η ανακοίνωση του κ. Μιχαλάτου

Δήμος Κεφαλλονιάς

Δήμος Κεφαλλονιάς

Η Δημοτική αρχή και ο Δήμαρχος προσωπικά δύο χρόνια τώρα είναι στο στόχαστρο μιας άδικης, σκληρής, αλλά και κίτρινης κριτικής τόσο από την αντιπολίτευση, όσο και από τα περισσότερα Μ.Μ.Ε. του νησιού μας.

Παρ´ όλα αυτά η παράταξη της Ισχυρής Κεφαλλονιάς αντιμετώπισε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα όλες τις άδικες επιθέσεις και πολιτεύτηκε με ήθος και ευπρέπεια.

Άρα κάθε κρίση και κάθε ανακοίνωση περί του αντιθέτου δεν βρίσκει έδαφος στον πολιτικό πολιτισμό της Δημοτικής Αρχής.

Ειδικότερα σε ότι αφορά τον Θ. Μιχαλάτο εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι είναι περισσότερα αυτά που μας ενώνουν από αυτά που μας χωρίζουν και κατά συνέπεια θεωρούμε άστοχη, αδικαιολόγητη και αποτέλεσμα κακών χειρισμών την σημερινή του ανακοίνωση, αρνούμενοι να γίνουμε μέρη ενός οχήματος που οδηγεί το νησί σε δρόμους άκρως ολισθηρούς.

Σχετικά δε με την “αντίστροφη μέτρηση” που επικαλείται η ανακοίνωση αυτή έχει αρχίσει από την 1η Ιανουαρίου 2011 όταν η Κεφαλλονιά άλλαξε πορεία μετά από 30 χρόνια και θα συνεχιστεί τις επόμενες εκλογές με μια νέα μεγάλη νίκη της ισχυρής Κεφαλλονιάς και του Αλ. Παρίση.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.

Την ανακοίνωση του κ.Θεόφιλου Μιχαλάτου μπορείτε να την δείτε εδώ http://www.kefaloniatoday.com/politika/parapolitika/dilosi-me-noima-apo-ton-theofilo-michalato-62398.html

email