Τσίπρας: Ανάγκη να επουλωθούν οι πληγές της Κεφαλλονιάς

Επίσκεψη Τσίπρα στην Κεφαλονιά

Επίσκεψη Τσίπρα στην Κεφαλονιά

Την ανάγκη επούλωσης των πληγών από τις σεισμικές δονήσεις στην Κεφαλλονιά επισήμανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά την ενημέρωση που είχε στο Αργοστόλι από τους επικεφαλής της περιφέρειας.

Τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημέρωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Κεφαλλονιάς Σωτήρης Κουρής, ο αντιπεριφερειάρχης για θέματα Παιδείας Χρήστος Άνθης, οι επικεφαλής των σωμάτων ασφαλείας και ο πρόεδρος του ΤΕΕ Χρ. Σπίρτζης, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις οικοδομές του νησιού και στη σίτιση των πληγέντων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Κουρής ανακοίνωσε ότι την Πέμπτη καταφθάνει στην Κεφαλλονιά κρουαζιερόπλοιο 900 κλινών για να μη μένουν οι σεισμόπληκτοι στις σκηνές και στα αυτοκίνητά τους.

Απευθυνόμενος στους παρευρισκόμενους στο κέντρο επιχειρήσεων, ο κ Τσίπρας επισήμανε ότι συντελείται ένα πολύ δύσκολο έργο και τους έδωσε συγχαρητήρια.

«Αντιλαμβάνομαι ότι οι δυσκολίες δε τελειώνουν. Έχουν διάρκεια. Ελπίζω οι περισσότεροι στη πορεία να είστε αχρείαστοι. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πως θα επουλώσουμε πιο γρήγορα τις πληγές» τόνισε ο κ. Τσίπρας.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στο Ληξούρι. Εκεί επισκέπτεται το κλειστό γυμναστήριο της περιοχής, όπου φιλοξενούνται σεισμόπληκτοι και ηλικιωμένοι από το γηροκομείο το οποίο έχει κηρυχθεί ακατάλληλο, το κτίριο του Επαγγελματικού Λυκείου, καθώς τους κεντρικούς δρόμους της πληγείσας πόλης.

email
Πηγή άρθρου: zougla.gr