Ποδήλατο Orbea Grow

Ποδήλατο Orbea Grow

Ποδήλατο Orbea Grow.

Η Ισπανική εταιρία ORBEA κυκλοφόρησε μια νέα σειρά  ποδηλάτων, την Grow, η οποία έχει ένα πρωτοποριακό σύστημα για να προσαρμόζονται οι διαστάσεις καθώς οι μικροί μας φίλοι μεγαλώνουν.

Συνήθως τα ποδήλατα διαθέτουν ρυθμιζόμενη σέλα και τιμόνι για τα διαφορετικά ύψη που απαιτούνται. Επιπλέον σε αυτά, η Grow ORBEA προσθέτει ένα επεκτάσιμο οριζόντιο άξονα, επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάξουν εύκολα το μέγεθος και το σχήμα του ποδηλάτου καθώς τα παιδιά αναπτύσσονται. Αντί λοιπόν να δαπανάτε χρήματα για ένα νέο μοντέλο όταν τα παιδιά ξεπερνούν το μέγεθος του πλαισίου, μπορείτε απλά να προσαρμόσετε το σκελετό του υπάρχοντος ποδηλάτου, αντί να το αντικαταστήσετε.

Η εταιρία δηλώνει πως η ενέργεια αυτή ωφελεί το περιβάλλον, καθώς συντελεί στη μείωση των αποβλήτων, ενώ οι μικροί αναβάτες ενθαρρύνονται να δώσουν μεγαλύτερη προσοχή στο συγκεκριμένο αντικείμενο, διότι μεγαλώνουν με αυτό.

Το ποδήλατο είναι σήμερα διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις: το Grow 1 η τιμή του οποίου ανέρχεται στα 329€ και έχει σχεδιαστεί για παιδιά ηλικίας μεταξύ δύο και πεντέμισι ετών, και το Grow 2 1V και 7V, για παιδιά από τέσσερα έως εννέα ετών, στην τιμή των 342€ και 362€ αντίστοιχα. Η εταιρία θα κυκλοφορήσει σύντομα και την έκδοση Grow 3 για παιδιά ηλικίας μεταξύ οκτώ και δεκατεσσάρων ετών.

Το παρακάτω βίντεο δείχνει το ποδήλατο σε δράση:

email
Πηγή άρθρου: design-district.gr