Τα 20000 Like είστε εσείς – Λίγα λόγια για εμάς

KefaloniaToday

KefaloniaToday

Η Ομάδα του KefaloniaToday θέλει να ευχαριστήσει τους 20.000 αναγνώστες του που πλέον παρακολουθούν καθημερινά τη σελίδας μας.

Ξεκινήσαμε πέρσι το Γενάρη με ένα και μόνο σκοπό, να καλύψουμε αυτό που εμείς σαν ομάδα δε βρίσκαμε στον τόπο μας που τόσο πολύ αγαπάμε.

Μέσα σε αυτή τη σύντομη διαδρομή είδαμε, μάθαμε, γνωρίσαμε περισσότερες όμορφες πτυχές τις διαδικτυακής μας επικοινωνίας.

Αποκτήσαμε πολλούς νέους φίλους και συμμάχους σε αυτό που εμείς θεωρούσαμε ενδιαφέρον. Δώσαμε βήμα σε όλους εσάς και συνέχεια προσπαθούμε να ανταποκριθούμε με όσα μέσα διαθέτουμε σε αυτό που εσείς μας ζητάτε. Με την Κεφαλονίτικη καρδιά μας πάντα, με γνώση, πάθος, βλαστήμια και χιούμορ χαρακτηριστικά της μικρής μας κοινωνίας με τις τόσες πολλές ομορφιές και τις γλυκές ασχήμιες τις.

Τα 20.000 LIKE στην σελίδα μας είναι επιβράβευση της συλλογικής δουλειάς όλων μας.

KefaloniaToday

Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη σελίδα μας με τις δικές σας παρατηρήσεις και σχόλια για να γίνει το KefaloniaToday ακόμη καλύτερο και να ανταποκρίνεται πάντα σε αυτό που εμείς οι ιδιαίτεροι Κεφαλονίτες και οι φίλοι μας από την υπόλοιπη Ελλάδα θέλουμε.

Η αποδοχή σας και η ανταπόκρισή στο κάλεσμά μας, δίνει μεγαλύτερη ώθηση σε αυτή μας την προσπάθεια.

Η Κεφαλονιά είναι το σήμερα (today) για να γίνουμε καλύτεροι αύριο.

Σας ευχαριστούμε.

email
Πηγή άρθρου: KefaloniaToday Team